Het gevoel hebben erbij te horen en ertoe doen is belangrijk voor deelname aan de maatschappij. Heel veel sociale contacten vinden tegenwoordig plaats via sociale media en de smartphone. Personen mogen niet de dupe worden van een in snel tempo digitaliserende maatschappij. Het is belangrijk de manier waarop we de personen begeleiden in het zelfstandig en veilig gebruik maken van internet te veranderen. Ook de rol die hun ouders hierin spelen mogen we daarin niet vergeten.

Wij hebben een interactieve cursus Online weerbaarheid ontwikkeld. Tijdens de cursus wordt, door middel van praktijkvoorbeelden, gewerkt naar bewustwording. Bewustwording van het fenomeen Sociale media, de impact op het leven en het gebruik ervan. Scherpe vraagstellingen zorgen voor een dialoog waarbij alles besproken kan worden en elke mening waardevol is. Thema’s als Kansen & Mogelijkheden, Sexting, Gamen & Verslaving, Pesten en Ondersteuning & Hulp komen aan bod. Voor ouders organiseren we, bij voldoende interesse, een informatieavond. Klik hier onder voor de verschillende Online weerbaarheid trainingen. 

 • Voor VG/LVB
 • (Speciaal) Onderwijs
 • Ouders

  Voor wie

  Organisaties en professionals in zorg en welzijn en het onderwijs.

  Aanvangsniveau professional: vanaf niveau 3

  Niveau scholing: niveau 3/4

  In het geval van maatwerk wordt het niveau bepaald op basis van het niveau van de deelnemers.

Investering

 • Trainingsduur: 1 dagdeel 
 • Individueel: € 125,00
 • InCompany: € 749,00 per groep/team van max. personen (€ 75,00 p.p.)
 • Lesmateriaal en reiskosten

Het is mogelijk een informatiebijeenkomst (voor bijvoorbeeld ouders of begeleiding) door ons te laten organiseren. Ingegaan wordt op algemene theorie en wat handvatten voor de praktijk uit de training aangereikt.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw organisatie. 

 Trainer: Rieneke Geerlings

Offerte aanvragen InCompany trainingen

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor InCompanytrainingen, een training op maat of een offerte? Mail dan naar: melanierump@burotov.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Vermeld duidelijk om welke training en om hoeveel mensen het gaat. 

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer informatie of een brochure ontvangen? Vul het contactformulier in en wij voorzien jou zo spoedig mogelijk van meer informatie.