Beschrijving van het spel

Het Samenspel richt zich op het sociale netwerk rond de persoon. Op speelse wijze ga je met de ander in gesprek om zicht te krijgen op het netwerk om hem/haar heen. Hoe zit dit netwerk in elkaar? Wat kan diegene zelf aan contacten onderhouden of aangaan en waar heeft hij/zij ondersteuning en/ of handvatten bij nodig? Welk aanbod is al aanwezig, wat kan nog ontwikkeld worden en wat is de hulpvraag hierin? 

Visueel maken

Er is bewust gekozen voor een spelvorm om met de ander in gesprek te komen. Om het zo visueel mogelijk te maken hebben we een kwartetspel ontwikkeld in combinatie met een bordspel, beide zowel in een pictogrammen- als fotoversie.

Dit ga je leren

Het spel is gebaseerd op de netwerk-cirkel van Lensink en heeft als doel het inzichtelijk krijgen, uitbreiden en versterken van het persoonlijke netwerk van de persoon. Aan de hand van het kwartet- en/of bordspel kom je in gesprek met de persoon over een specifieke (hulp)vraag.

Resultaten na de training

Het sociale netwerk rond de persoon is in beeld. Het netwerk kan op deze manier positief benut en versterkt worden, misschien zelfs uitgebreid. De persoon heeft en houdt de regie over de sociale contacten, de professional ondersteunt bij het inzetten ervan.

Voor wie

Voor professionals uit zorg- en hulpverlening.

Extra mogelijkheid

We bieden tevens een training ‘Versterken van het sociale netwerk’ aan.

Investering

Het Samenspel kost € 69,95 exclusief verzendkosten

Wil je het spel afnemen in combinatie met een training ‘Versterken van het sociale netwerk’, neem dan contact met ons op voor een offerte. Wil je meerdere mensen tegelijk opgeven, dan kan dit tegen een gereduceerd tarief. Neem contact met ons op voor een offerte, ook voor de mogelijkheden deze module incompany af te nemen.

 

Zie hieronder het Samenspel. Dit spel kan je afnemen. Vul hier rechts het formulier in voor een aanvraag.

 

 

Aanvraagformulier "Het Samenspel"

Het is mogelijk om "Het Samenspel" of de Voorlichtingskoffers te bestellen. Vraag het aan via onderstaand formulier. 

Vermeld hieronder duidelijk welk product u wilt aanvragen. 

Offerte aanvragen InCompany trainingen

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor InCompanytrainingen, een training op maat of een offerte? Mail dan naar: melanierump@burotov.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Vermeld duidelijk om welke training en om hoeveel mensen het gaat.