Timemanagement

Gauw, gauw nog even een rapportage maken. En dan naar de vergadering, hop snel naar het andere gebouw voor een afspraak met de administratie. Broodje eten moet dan maar even tussendoor. Tijd voor pauze heb je niet.

Die klagende klant moet maar tot morgen wachten. Je belt hem dan wel terug. Niet vergeten. O, hè, morgen functioneringsgesprek, helemaal vergeten. Nou ja, niks voorbereid, pech. Geen tijd voor gehad.

Verstandig omgaan met de tijd

Hoe vaak verloopt een werkdag zo? Te vaak? Dan is het misschien tijd om iets aan timemanagement te gaan doen.

De voordelen van goed timemanagement

  • Goed timemanagement zorgt voor minder stress.
  • Wie zijn tijd goed indeelt werkt zorgvuldiger en efficiënter.
  • Een goede planning maakt dat ook anderen prettiger kunnen werken omdat ze weten waar ze aan toe zijn.

Goed timemanagement houdt in dat je prioriteiten stelt en activiteiten realistisch plant. Niet alles kan tegelijk en niet alles heeft evenveel haast.

In deze training timemanagement leer je te werken volgens het zelfmanagement principe. Hier staan effectiviteit, efficiëntie en persoonlijke kenmerken centraal. Hiermee krijg je inzicht in je eigen tijdsindeling, prioriteiten, afleiders en krijg je veel tips hoe je je tijd effectiever en efficiënter in kunt delen. De training is gericht op jouw dagelijkse praktijk en door middel van diverse opdrachten, zowel vooraf als tijdens de training, krijg je inzicht in je eigen verbeterpunten en maak je een concreet plan van aanpak voor je eigen werk.

Voor wie

De training is geschikt voor iedereen die er voor open staat om anders om te gaan met tijd, dit kan op werkgebied zijn, maar ook privé.

Aanvangsniveau deelnemer: vanaf niveau 3

Niveau scholing: niveau 3/4

In het geval van maatwerk wordt het niveau bepaald op basis van het niveau van de deelnemers.

 

Tijdsduur van de training is 3 uur, voorafgaand aan de training krijg je een opdracht en een vragenlijst, het invullen hiervan zal ongeveer 1 uur in beslag nemen.

Aanmelden voor een training?

Wil jij je aanmelden voor een training uit ons aanbod, symposium, platform of cursus? Mail dan naar: aanmelden@burotov.nl of vul hieronder het contactformulier in. Geef bij de opmerkingen aan om welke training het gaat. 

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer informatie of een brochure ontvangen? Vul het contactformulier in en wij voorzien jou zo spoedig mogelijk van meer informatie.