Mindfulness

Basiscursus mindfulness op basis van MBSR: De data voor het najaar van 2020 zijn gepland!

De cursus wordt op 8 woensdagavonden gegeven. De eerste sessie is op woensdag 19 augustus, de verdiepingsdag op zaterdag 26 september 2020.

 

Aanmelden kan via een mail naar aanmelden@burotov.nl

Mindfulness staat voor leven met aandacht. Mindfulness zorgt ervoor dat je stopt met piekeren, minder stress ervaart, effectiever werkt en lekkerder in je vel zit. Vaak ben je tijdens iets wat je aan het doen bent in gedachten bezig met iets anders, met verleden en toekomst. Met mindfulness ga je juist je aandacht richten op het heden. Je laat even alle gedachten voor straks of morgen varen en houdt je bezig met wat je nu aan het doen bent. Mindfulness kun je inzetten om balans in je leven te brengen, om beter om te gaan met klachten, om persoonlijke kwaliteiten te ontwikkelen.

We organiseren twee maal per jaar de 8-weekse basiscursus op basis van MBSR. De data voor de volgende cursus vind je onderaan deze pagina.

Voor meer informatie open je de pagina: 8-weekse basiscursus Mindfulness 

Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om een cursus op maat te maken passend bij de vraag van jouw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een workshop om kennis te maken met een paar basisprincipes vanuit mindfulness. Ook is een 3-daagse training met het thema stressreductie een mogelijkheid. Hier lees je daar meer over:Stresshantering op basis van mindfulness

 

Kosten:
€ 425,00
Duur:
8 bijeenkomsten (19.00-21.30 uur) en 1 zaterdag (10.30-15.00 uur)
Data:
woensdagavonden: 19 en 26 augustus, 2, 9, 16, 23 en 30 september en 7 oktober 2020, verdiepingsdag op zaterdag 29 september 2020
Locatie:
Gebouw de Makerij, Dampten 28 in Hoorn

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer informatie of een brochure ontvangen? Vul het contactformulier in en wij voorzien jou zo spoedig mogelijk van meer informatie.