Stage lopen bij BuroTOV

Ben je op zoek naar een stage in de zorg? BuroTOV en LeekerweideGroep hebben diverse stageplaatsen beschikbaar voor stagiairs die via de beroepsbegeleidende leerweg (BOL) een opleiding volgen in de richting van Zorg en Welzijn. Daarnaast bieden wij diverse stages aan in de zorg bij ons op locatie.

Wil je kennis en ervaring opdoen in de zorgverlening, dan is een stage bij ons erg geschikt. Ontdek alles over de zorg en het werken met mensen met een beperking.  

Stage lopen in de zorg en welzijn

Volg jij een opleiding in zorg en welzijn en ben je op zoek naar een uitdagende stage? BuroTOV heeft diverse leuke en interessante stages. De zorg is een interessant vakgebied waarin veel veranderd en gebeurd. Hierdoor zal jouw stage nooit saai zijn en leer je ontzettend veel.

Bij BuroTOV bieden wij interessante en leerzame stages aan in de zorg. Je doet mooie ervaringen op in een bijzondere omgeving. Onze stagiairs werken in verschillende woon- en dagbestedingslocaties. Daarnaast kun je ervaring opdoen in onze twee leerwoningen. In deze woningen hebben de stagiairs de volledige regie in handen en word je achter de schermen ondersteunt door de werkbegeleider.

Werk jij in de leerwoning, dan gaan jouw taken en verantwoordelijkheden verder dan alleen zorg- en verplegingstaken. Je zult in aanraking komen met alle aspecten van zorgverlening; zo voer je bijvoorbeeld gesprekken met familie, praat je mee over ondersteuningsplannen en ander overleg. De leerwoning is een unieke kans om te zien wat er werkelijk allemaal bij een baan in de zorg komt kijken.

Kom je stage lopen bij de LeekerweideGroep?

Wil je graag stage lopen in de zorg bij BuroTOV of LeekerweideGroep? Dan raden wij jou aan om op tijd te starten met de aanmeldingsprocedure. Het proces neemt gemiddeld drie weken in beslag; neem dus op tijd contact met ons op. Voor vragen, meer informatie of het aanmelden kun je mailen naar Paulien Pancras: paulienpancras@burotov.nl