Mindfulness is leven met aandacht. Mindfulness zorgt ervoor dat je stopt met piekeren, minder stress ervaart, effectiever werkt en lekkerder in je vel zit. Vaak ben je tijdens iets wat je aan het doen bent in gedachten bezig met iets anders, met verleden en toekomst. Met mindfulness ga je juist je aandacht richten op het heden. Je laat even alle gedachten voor straks of morgen varen en houdt je bezig met wat je nu aan het doen bent. Mindfulness kun je inzetten om balans in je leven te brengen, om beter om te gaan met klachten, om persoonlijke kwaliteiten te ontwikkelen.

Bij BuroTOV hebben we een divers aanbod mindfulnesstrainingen. Om te kijken of mindfulness iets voor jou is bieden we een kennismakingsworkshop aan. Daarnaast geven we een driedaagse training  Stressreductie op basis van mindfulness en de 8-weekse basiscursus Mindfulness op basis van MBSR aan. 

Lees meer over:

 

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer informatie of een brochure ontvangen? Vul het contactformulier in en wij voorzien jou zo spoedig mogelijk van meer informatie.