ZWOpleidingen

Wat doen we?

ZWopleidingen biedt begeleiding, coaching, trainingen en opleidingen aan organisaties en medewerkers in de zorg. We bieden een breed aanbod van vaardigheids- en bekwaamheidstrainingen en trainingen ter bevordering van de deskundigheid.

Wij zijn verder verantwoordelijk voor het interne scholingsaanbod binnen WilgaerdenLeekerweideGroep. Dit maakt het mogelijk al onze scholingen actueel te houden door de koppeling met de dagelijkse praktijk. Ook onze trainers en coaches zijn actief in de zorg en ondersteuning van mensen met een hulpvraag. Wij begeleiden bovendien studenten tijdens hun beroepspraktijkvorming (BBL en BOL) bij WilgaerdenLeekerweideGroep. Ben je dus op zoek naar een werk-/leerplek, dan kun je hiervoor bij ons terecht.

We bieden opleidingen voor

  • PROFESSIONALS: of het nu een vakmatige opleiding is of ter verrijking van jouw eigen vaardigheden.
  • ORGANISATIES: InCompany trainingen op maat gemaakt. Specifiek voor jouw organisatie.
  • DE BEROEPSGROEP: het volgen van gecertificeerde vakopleidingen.

De mens centraal

Wij dragen bij aan goede zorg voor anderen en voor jezelf. Voor ons staat de mens altijd centraal en van daaruit is er aandacht voor visie, structuur en werkprocessen. Op basis van jouw eigenschappen, wensen en doelen wordt een passend trainings- en/of coachingstraject gestart. Hierbij maken we gebruik van verschillende leervormen, bijvoorbeeld teamgerichte trainingen, intervisie, individuele of groepscoaching, scholingen en E-learning. Ons uitgangspunt is altijd dat er een goed klimaat moet zijn waarin je kunt leren en ontwikkelen. Fouten maken mag.

Daarnaast is het belangrijk dat je direct met het geleerde aan de slag kunt. We sluiten aan bij wat je kunt. We helpen om inzicht te krijgen in jouw eigen leerstijl en gedrag. Je wordt uitgedaagd om alternatieven te proberen en onbekende situaties aan te gaan. Hierdoor groei je en vergroot je je vaardigheden en daarmee word je effectiever in je werk. Bij het begeleiden van veranderingen gaan we uit van drie fasen: loskomen, bewegen en eigen maken.

Training op maat gemaakt

Bekijk ons aanbod en de mogelijkheden. Staat de training die je zoekt er niet bij, neem dan  contact met ons op, want we maken ook trainingen op aanvraag. Alle trainingen worden op maat gemaakt, want geen training kan hetzelfde zijn, omdat geen mens en organisatie hetzelfde is.

Expertise

Onze medewerkers zijn goed geschoold, staan met twee benen in de praktijk en verstaan de kunst om te inspireren, motiveren en abstractie om te zetten naar praktische handvatten. Wij zijn er om jou te ondersteunen en te helpen om jouw eigen mogelijkheden te ontwikkelen, zodat jij met een positieve persoonsgerichte benadering, gebaseerd op gelijkwaardigheid, aan de slag kunt.

Ons motto

"Trainen, opleiden en versterken, voor duurzame inzet van menskracht."

Ons advies

"Trainers openen deuren, maar je moet zelf naar binnen gaan."

Mocht je de informatie die je zoekt nog niet kunnen vinden neem dan contact met ons op info@zwopleidingen.nl.

 

 

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer informatie of een brochure ontvangen? Vul het contactformulier in en wij voorzien jou zo spoedig mogelijk van meer informatie.