Wij zijn TOV

In onze trainingen moet je zelf aan de slag. Wij reiken je informatie aan, helpen je inzicht te verkrijgen en ondersteunen en begeleiden je bij het oefenen van je nieuwe vaardigheden. Maar het echte werk, groeien, dat moet je zelf doen. We hebben verstand van zaken en beschikken over een groot aantal praktijkdeskundigen die, afhankelijk van de vraag of training, ingezet worden. Zij zijn allen goed opgeleid en werkzaam in de zorg.

Trainingen op maat

We hebben een open inschrijvingsaanbod voor het individu, maar ook een aanbod voor organisaties die graag meerdere mensen of teams willen laten trainen. Bekijk ons aanbod en de mogelijkheden. Staat de training die je zoekt er niet bij, neem dan contact met ons op, want we maken ook trainingen op aanvraag. Alle trainingen worden op maat gemaakt, want geen training kan hetzelfde zijn, omdat geen mens hetzelfde is.

 

 

Hanke Langkemper

Management ondersteuner

Mijn werk bestaat uit het ondersteunen van de manager en de trainers. Ik verzorg PR-activiteiten zoals de nieuwsbrief, social media en website. Creativiteit en op zoek zijn naar nieuwe vormen en manieren om informatie over te brengen is belangrijk in mijn werk.

Henriëtte te Wechel

Opleidingsfunctionaris

Sinds 2009 ben ik werkzaam als opleidingsfunctionaris bij de organisatie. Mijn grootste taak ligt in de coördinatie, coaching en ondersteuning van onze BBL-leerlingen en de scholing en ondersteuning van medewerkers in hun taak als werkbegeleider. Mijn uitdaging ligt erin om de ontwikkelingen in de praktijk goed aan te kunnen laten sluiten bij het onderwijs en vice versa. Tevens coördineer ik de stages bij de ondersteunende diensten van LeekerweideGroep en ben ik actief als trainingsacteur.

Geranda Mantel

Opleidingsfunctionaris

Als opleidingsfunctionaris ben ik samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor beroepspraktijkvorming (BPV). Ik houd me voornamelijk bezig met de BBL-leerlingen. Het is ontzettend mooi om het leerproces van de leerlingen te volgen. Als je gedurende de leer/werkperiode ziet hoe de leerlingen groeien als professional en als mens, dan ben ik heel trots dat ik daar een kleine bijdrage aan kan leveren door mijn functie in onze organisatie. We hebben rond de 85 leerlingen in dienst. Ik heb veel contact met onderwijsinstellingen om het onderwijs af te stemmen op de dagelijkse praktijk. Daarnaast train ik werkbegeleiders om leerlingen te kunnen begeleiden en ondersteun hen zo nodig in de uitvoering van hun taak.

Marga Hogenstijn-Kuiper

Adviseur opleidingen

Als adviseur opleidingen ben ik verantwoordelijk voor bedrijfsopleiden van de gehele organisatie LeekerweideGroep. Ik ondersteun en adviseer op het gebied van scholingsbeleid, scholingen van teams en individuele medewerkers. LeekerweideGroep is een organisatie die veel investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers. Mijn uitdaging is om medewerkers te stimuleren om te leren en het leren zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de behoefte van de medewerkers en de organisatie.

Melanie Rump - Nguyen

Accountmanager

Aandacht maakt contact, hierdoor kan je iemand beter begrijpen en helpen: dit is waar ik in geloof en waarvoor ik me voor wil inzetten. Als accountmanager bij BuroTOV ben ik verantwoordelijk voor het relatiebeheer met onze klanten, onder andere (kleine) zorgorganisaties en het (speciaal) onderwijs. De trainingen en scholingen die wij ontwikkelen dragen bij aan betere zorg: op maat en met persoonlijke en praktijkgerichte aandacht. Voor de mensen in de zorg heb ik veel bewondering: met hoeveel passie jullie je inzetten voor de kwetsbare doelgroepen, dat is zo mooi om te horen en te zien en dan weet ik waarvoor ik het doe. Via BuroTOV kan ik op mijn manier een maatschappelijke bijdrage leveren waardoor de kwetsbare mensen gehoord voelen en jullie je werk nog beter kunnen doen: kennis en kunde samen delen.

Lotte Schenk

Trainer / Adviseur

Ik ben Lotte Schenk en werk sinds 2004 voor LeekerweideGroep. In de afgelopen jaren heb ik in diverse functies op verschillende locaties en doelgroepen binnen de VG gewerkt. Ik ben met ingang van 2018 gestart als trainer / adviseur bij BuroTOV.

Ik verzorg voornamelijk teamgerichte trainingen, gericht op teambuilding, communicatie en samenwerking. Ik denk graag mee naar een invulling op maat. Samen met mijn collega’s zorg ik dat onze trainingen actueel blijven. Naast trainer ben ik de leergangbegeleider van de leerlang LVB.

Een aantal uren in de week werk ik samen met mijn collega Paulien Pancras met de BPV van de stagiaires. Daarnaast houd ik een voet in de praktijk door met regelmaat via de flexpool van LeekerweideGroep woondiensten te draaien.

Werkdagen: maandag, dinsdag en vrijdag. 

Chantal van der Feer

Trainer / adviseur

Ik ben Chantal van der Feer. Na jaren in de zorg voor mensen met een EMB (ernstig meervoudige beperking), ben ik in 2016 bij BuroTOV in dienst gekomen als trainer/adviseur opleidingen. Dit houdt in dat ik bij een trainingsvraag de klant met een trainer match, zodat de training en trainer optimaal passen bij de vraag van de klant. Ik geef daarnaast zelf trainingen, instructie Voorbehouden handelingen en verpleegtechnische vaardigheden en begeleid en coördineer ik onze trainers- en toetserspool. Allemaal superleuk om te doen! 

Werkdagen: maandag, woensdag en donderdag en dinsdag in de even weken. 

Paulien Pancras

Opleidingsfunctionaris

Als opleidingsfunctionaris bij LeekerweideGroep ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie van stagiaires, en bied ik ondersteuning aan werkbegeleiders.
Deze ondersteuning bestaat uit het verzorgen van cursussen en coaching.

Voor een optimaal leerklimaat is een nauwe samenwerking met onderwijsinstellingen en het werkveld van belang. Ik onderhoud dat brede netwerk van zowel contacten binnen de eigen organisatie als daarbuiten en in het werkveld en met scholen.

Het is mooi om de ontwikkeling van student naar zorgprofessional van zo dichtbij mee te maken. Telkens weer.   

 

Annemiek Entes

Claudia Kaagman - van der Haak

Jeanette Smit

Karien Stam

Marije Ruijs

Marina Timmerman

Nancy Vuijst

Rob van den Berg

Ruud de Boer

Sydney Bottse

Tina de Lange

Mark Veen