Noord-Holland

Leren en werken in de zorg Noord-Holland 

De zorg verandert continu en er zijn telkens nieuwe dingen te leren. Als zorgverlener in opleiding, maar ook als professional zorg je dat je kennis continu up-to-date blijft. Buro TOV is een opleidingsbureau voor de zorg in Noord-Holland, dat je helpt om elke ontwikkeling bij te houden. Ook bieden wij bijscholing, voor als je regelmatig tegen bepaalde problemen aanloopt. Omgaan met agressie, bijvoorbeeld, of met frequente overlijdensgevallen. Voor mensen die leren en werken in de zorg Noord-Holland biedt Buro TOV daarom beroepsopleidingen en persoonlijke training. Maar ook grootschalige coachingstrajecten voor teams en afdelingen in ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

Bekijk onze beroepsopleidingen

Leren en werken Noord-Holland met persoonlijke trainingen van Buro TOV

Als mantelzorger, hulpverlener, zorgprofessional of vrijwilliger loop je soms tegen onverwachte problemen aan. Contact met zorgbehoevenden kan confronterend zijn. Misschien tref je patiënten die drugs gebruiken en begeleiding nodig hebben, of krijg je te maken met fysiek of seksueel geweld. Met de persoonlijke trainingen van Buro TOV zul je veilig leren en werken in Noord-Holland. Zo bieden wij de trainingen ‘Zorg met compassie’ en ‘Anders kijken naar agressie’. Daarnaast helpen we je, als opleidingsbureau voor en in de zorg, hedendaagse uitdagingen aan te gaan met trainingen als ‘gedeelde zorg’, waar je effectief leert samenwerken met mantelzorgers, in Noord-Holland en daarbuiten.

Bekijk onze individuele trainingen

 

Een professioneel opleidingsbureau voor de zorg in Noord-Holland

Als werkgever wil je dat je zorginstelling en medewerkers zich krachtig voelen en hun werk goed kunnen blijven doen. Of je raakt horendol van de administratie en wilt weten hoe je dit het beste aanpakt. Om te leren en werken in de zorg in Noord-Holland, is goede training belangrijk. Buro TOV biedt diverse InCompany trainings- en coachingstrajecten die zijn toegespitst op de problemen waar zorgmedewerkers van vandaag mee te maken krijgen. Wij zijn CRKBO-geregistreerd en hoeven daarom geen btw in rekening te brengen. Interesse?

Bekijk de beroepsopleidingen