Verpleegkundig begeleider (2 opleidingen in 1)

Naast de opleiding Verpleegkundige BBL bieden we sinds september 2016 een nieuwe opleiding aan. De opleiding Verpleegkundig begeleider niveau 4 in de BBL variant, heeft LeekerweideGroep via BuroTOV in samenwerking met het ROC Kop Noord Holland ontwikkeld. De opleiding sluit aan bij de veranderende zorg en combineert het verpleegkundige beroep met welzijnswerk.

4-jarige opleiding via BBL

Deze opleiding is gericht op de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, duurt 4 jaar en volg je via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). De theorie en praktijk sluiten op elkaar aan, waardoor je het geleerde snel kan toepassen in je werk. Je volgt de opleiding aan het ROC Kop van Noord-Holland in Schagen. Na 4 jaar ontvang je 2 diploma’s, namelijk het diploma van Verpleegkundige, niveau 4 en het diploma van Medewerker maatschappelijke zorg, niveau 4.

De LeekerweideGroep

LeekerweideGroep is een labelorganisatie met zorg voor mensen met een beperking. LeekerweideGroep vindt dat mensen met een beperking zo goed mogelijk zelf invulling moeten kunnen geven aan hun leven. Net als ieder ander. Een beperking mag hierbij geen hindernis vormen.

Als zorginstelling zijn zij actief in Noord-Holland en meer specifiek in de regio West-Friesland, ook bij de mensen thuis. Je leer-/werkplek kan dus overal in West-Friesland zijn. LeekerweideGroep biedt begeleiding bij wonen, werken, dagbesteding, zorgdiensten en gespecialiseerde ondersteuning. LeekerweideGroep biedt zorg aan ongeveer 900 personen en heeft ongeveer 970 medewerkers en 600 vrijwilligers.

Wij zoeken

Wij zoeken enthousiaste gedreven mensen die graag een opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg willen volgen. Van deze leerlingen verwachten wij een open en nieuwsgierige houding en het vermogen om te reflecteren op eigen handelen.

Bij aanvang van de opleiding ben je minstens 17 jaar en 9 maanden. Je bent in het bezit van een MAVO-D of vergelijkbaar diploma, HAVO of VWO diploma, of een overgangsbewijs HAVO 3 naar 4. De theoretische leerweg van het VMBO en een diploma SPW niveau 3 geven ook toegang tot de opleiding.

Kijk voor alle vacatures op www.leekerweide.nl/vacatures.

Hoe ziet deze leerweg er uit?

Je volgt een opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Dit betekent dat je als leerling werkzaam bent bij LeekerweideGroep en daarnaast de opleiding volgt. Tijdens de beroepsvoorbereidende periode (BVP) krijg je een leerovereenkomst en ontvang je zakgeld ter hoogte van het minimumloon.

Wanneer je de beroepsvoorbereidende periode goed hebt afgerond, krijg je een leer/arbeidsovereenkomst aangeboden. Wij bieden nu overeenkomsten van 24, 28 en 32 uur gemiddeld per week aan. In de toekomst kunnen de overeenkomsten mogelijk lager zijn.

Je hebt 1 dag per week en 1 avond per twee weken les aan het ROC Kop van Noord-Holland. Je lesuren vallen gedeeltelijk in je contracturen.

Solliciteren

Mail je brief met motivatie en curriculum vitae naar sollicitatie@leekerweidegroep.nl. o.v.v. vacaturenummer 16045. 

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met:

Geranda Mantel; 06-10236404

Marga Kuiper; 06-10027883

Meer info of een vraag?

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met: Geranda Mantel; 06-10236404 gerandamantel@burotov.nl