Vacature Verpleegkundig Begeleider en Verzorgende IG

 

 

LeekerweideGroep

Verpleegkundig begeleider (niveau 4)

Eind augustus/begin september 2019 start LeekerweideGroep, via het label BuroTOV, met een nieuwe lesgroep voor de opleiding Verpleegkundig Begeleider, niveau 4. Deze opleiding sluit aan bij de veranderende zorg en combineert het verpleegkundig beroep met welzijnswerk. Deze opleiding is gericht op de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, duurt 4 jaar en volg je via de beroepsbegeleidende leerweg. De theorie en praktijk sluiten op elkaar aan, waardoor je het geleerde snel kan toepassen in je werk. Je volgt de opleiding aan het ROC Kop van Noord Holland in Schagen. Na 4 jaar ontvang je twee diploma’s, namelijk het diploma van Verpleegkundige, niveau 4 en het diploma Medewerker Maatschappelijke Zorg, niveau 4.

Wij zoeken enthousiaste gedreven mensen die graag een opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg willen volgen.  Van deze leerlingen verwachten wij een open en nieuwsgierige houding en het vermogen om te reflecteren op eigen handelen. Bij aanvang van de opleiding ben je minstens 17 jaar en 9 maanden. Je bent in het bezit van een MAVO-D/VMBO-TL of gelijkwaardig diploma, HAVO of VWO diploma, of een overgangsbewijs HAVO 3 naar 4. Een diploma MBO niveau 3 geeft ook toegang tot de opleiding. Als je in bezit bent van een diploma Verzorgende IG geldt een verkort traject.

Hoe ziet de leerweg eruit? Je volgt een opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Dit betekent dat je als leerling werkzaam bent bij de LeekerweideGroep en daarnaast de opleiding volgt. De eerste drie maanden is de zogenaamde beroepsvoorbereidende periode (BVP). Tijdens deze periode krijg je een leerovereenkomst en ontvang je zakgeld ter hoogte van het minimumloon.

Wanneer je de beroepsvoorbereidende periode goed hebt afgerond, krijg je een leer/arbeidsovereenkomst aangeboden. Wij bieden overeenkomsten van 24, 28 en 32 uur gemiddeld per week aan. Je hebt 1 dag per week en een bepaalde periode, 1 avond per twee weken les aan het ROC Kop van Noord-Holland te Schagen. Je lesuren vallen gedeeltelijk in je contracturen.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met:

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Geranda Mantel (bereikbaar op maandag, dinsdagochtend en donderdag) via telefoonnummer 0229 - 57 68 32 of mail naar leerlingadministratie@buroTOV.nl.

Solliciteren? Je sollicitatiebrief en CV kun je mailen naar leerlingadministratie@buroTOV.nl  o.v.v. vacaturenummer 18088. Of uploaden via deze link: https://www.leekerweidegroep.nl/vacatures/leerling-verpleegkundig-begeleider-1/

Verzorgende IG - Maatschappelijke zorg (niveau 3)

LeekerweideGroep biedt de mogelijkheid om de opleiding MBO Verzorgende IG/Maatschappelijke zorg te volgen. Deze opleiding duurt 3 jaar. Voor de opleiding die eind augustus/begin september 2019 start, zijn wij op zoek naar een leerling MBO VZIG/MZ.

Deze opleiding sluit aan bij de veranderende zorg en combineert het verzorgende beroep met welzijnswerk. Deze opleiding is gericht op de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, duurt 3 jaar en volg je via de beroepsbegeleidende leerweg. De theorie en praktijk sluiten op elkaar aan, waardoor je het geleerde snel kan toepassen in je werk.

Na 3 jaar ontvang je twee diploma’s, namelijk het diploma van Verzorgende IG, niveau 3 en het diploma Medewerker Maatschappelijke Zorg, niveau 3. 

Wij zoeken enthousiaste gedreven mensen die graag een opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg willen volgen. Van deze leerlingen verwachten wij een open en nieuwsgierige houding en het vermogen om te reflecteren op eigen handelen. Bij aanvang van de opleiding ben je minstens 17 jaar en 9 maanden. Je bent in het bezit van Je bent in het bezit van een VMBO-kader/TL of een afgeronde opleiding niveau 2 Helpende.

Je hebt bij voorkeur stage gelopen in de gehandicaptenzorg.

Hoe ziet de leerweg eruit? Je volgt een opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Dit betekent dat je als leerling werkzaam bent bij de LeekerweideGroep en daarnaast de opleiding volgt. De eerste drie maanden is de zogenaamde beroepsvoorbereidende periode (BVP). Tijdens deze periode krijg je een leerovereenkomst en ontvang je vergoeding ter hoogte van het minimumloon.

Wanneer je de beroepsvoorbereidende periode goed hebt afgerond, krijg je een leer/arbeidsovereenkomst aangeboden. Wij bieden overeenkomsten van 24, 28 en 32 uur gemiddeld per week aan. Je hebt 1 dag per week les aan het Horizon college te Hoorn of bij het ROC KOP in Schagen

Je lesuren vallen gedeeltelijk in je contracturen.

Geïnteresseerd? Bezoek ons op de open dag van LeekerweideGroep op 16 maart van 12.30 tot 16.30 uur.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Geranda Mantel of Henriette te Wechel (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag) via telefoonnummer 0229 - 57 68 32 /576841 of mail naar leerlingadministratie@buroTOV.nl.

Solliciteren? Je sollicitatiebrief en CV kun je voor 24 maart 2019 hier uploaden of mailen naar leerlingadministratie@buroTOV.nl  o.v.v. vacaturenummer 18087

Na deze datum krijg je een reactie of we je verder opnemen in de sollicitatieprocedure.

Meer informatie

Heb jij vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Bel dan naar Geranda Mantel via telefoonnummer 06-10236404 of vul onderstaand formulier in.