Vacature Verpleegkundig Begeleider en Verzorgende IG

 

 

LeekerweideGroep

In september 2018 start weer een nieuwe lesgroep voor de opleiding Verpleegkundig Begeleider, niveau 4. Deze opleiding sluit aan bij de veranderende zorg en combineert het verpleegkundig beroep met welzijnswerk. Deze opleiding is gericht op de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, duurt 4 jaar en volg je via de beroepsbegeleidende leerweg. De theorie en praktijk sluiten op elkaar aan, waardoor je het geleerde snel kan toepassen in je werk. Je volgt de opleiding aan het ROC Kop van Noord Holland in Schagen. Na 4 jaar ontvang je twee diploma’s, namelijk het diploma van Verpleegkundige, niveau 4 en het diploma Medewerker Maatschappelijke Zorg, niveau 4.

 

LeekerweideGroep is een labelorganisatie met zorg  voor mensen met een beperking. LeekerweideGroep vindt dat mensen met een beperking zo goed mogelijk zelf invulling moeten kunnen geven aan hun leven. Net als ieder ander. Een beperking mag hiervoor geen hindernis vormen.

Als zorginstelling zijn wij actief in Noord-Holland en meer specifiek in de regio West-Friesland, ook bij de mensen thuis. Je leer-/werkplek kan dus overal in West-Friesland zijn. LeekerweideGroep biedt begeleiding bij wonen, werken, dagbesteding, zorgdiensten en gespecialiseerde ondersteuning en biedt zorg aan ongeveer 900 personen en heeft ongeveer 970 medewerkers en 600 vrijwilligers.

Wij zoeken

Wij zoeken enthousiaste gedreven mensen die graag een opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg willen volgen.  Van deze leerlingen verwachten wij een open en nieuwsgierige houding en het vermogen om te reflecteren op eigen handelen. Bij aanvang van de opleiding ben je minstens 17 jaar en 9 maanden. Je bent in het bezit van een MAVO-D/VMBO-TL of gelijkwaardig diploma, HAVO of VWO diploma, of een overgangsbewijs HAVO 3 naar 4. Een diploma MBO niveau 3 geeft ook toegang tot de opleiding. Als je in bezit bent van een diploma Verzorgende IG geldt een verkort traject.

Hoe ziet de leerweg eruit?

Je volgt een opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Dit betekent dat je als leerling werkzaam bent bij de LeekerweideGroep en daarnaast de opleiding volgt. De eerste drie maanden is de zogenaamde beroepsvoorbereidende periode (BVP). Tijdens deze periode krijg je een leerovereenkomst en ontvang je zakgeld ter hoogte van het minimumloon.

Wanneer je de beroepsvoorbereidende periode goed hebt afgerond, krijg je een leer/arbeidsovereenkomst aangeboden. Wij bieden overeenkomsten van 24, 28 en 32 uur gemiddeld per week aan. Je hebt 1 dag per week en een bepaalde periode, 1 avond per twee weken les aan het ROC Kop van Noord-Holland te Schagen. Je lesuren vallen gedeeltelijk in je contracturen.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met:

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Geranda Mantel (bereikbaar op maandag, dinsdagochtend en donderdag) via telefoonnummer 0229 - 57 68 32 of mail naar leerlingadministratie@buroTOV.nl.

Solliciteren? Je sollicitatiebrief en CV kun je mailen naar leerlingadministratie@buroTOV.nl  o.v.v. vacaturenummer 18054.

Meer informatie

Heb jij vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Bel dan naar Geranda Mantel via telefoonnummer 06-10236404 of vul onderstaand formulier in.