Vacature SPH

LeekerweideGroep biedt de mogelijkheid om de opleiding HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) te volgen. Je volgt hiertoe de duale opleiding (werken en leren). De opleiding duurt 4 jaar. Theorie en praktijk wisselen elkaar af tijdens de opleiding. Je kunt het geleerde dus meteen in de praktijk toepassen. Een ander voordeel is dat je tijdens je opleiding ook meteen salaris ontvangt. Voor de opleiding die eind augustus/begin september 2019 start, zijn wij op zoek naar een leerling HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening. 

Leren en werken op HBO-niveau

De eerste 3 maanden volg je 1 dag in de week lessen bij de Hogeschool van Amsterdam en loop je de rest van de tijd stage. Je hebt dan een leerovereenkomst met LeekerweideGroep en ontvangt zakgeld ter hoogte van het minimumloon.

Wanneer je deze periode met een voldoende hebt afgesloten, wordt een leer-/ arbeidsovereenkomst met je aangegaan voor 24, 28 uur of 32 uur per week. Vanaf dat moment maak je deel uit van de formatie op je werkplek. Je bent in dienst van LeekerweideGroep en ontvangt een leerlingsalaris. De hoogte van het salaris is afhankelijk van je leeftijd en/of praktijkleerjaar.

Waaraan moet je voldoen?

Je moet bij aanvang tenminste 19 jaar oud zijn. Je bent in het bezit van een diploma zorg of welzijn niveau 4 en hebt ervaring met het werken en met het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking.

Geïnteresseerd?

Heb je nog vragen, neem dan contact op met:
Geranda Mantel opleidingsfunctionaris van buro TOV
Telefoonnummer: 0229 - 57 68 32
E-mail:  gerandamantel@burotov.nl
of mail naar: personeel@leekerweide.nl.

Solliciteren?

Mail je sollicitatiebrief met motivatie en curriculum vitae vóór 25 maart 2018 naar leerlingadministratie@burotov.nl. Je kunt je sollicitatie ook hier uploaden. Onder vermelding van vacaturenummer 18089. Na deze datum ontvang je van ons een reactie of we je verder opnemen in de sollicitatieprocedure.

Meer informatie

Heb jij vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Bel dan naar Geranda Mantel via telefoonnummer 06-10236404 of vul onderstaand formulier in.