Stage bij LeekerweideGroep

Open dagen Horizon College Hoorn: 11 december 2019 en 28 februari 2020

Open dag LeekerweideGroep: 21 maart 2020

LeekerweideGroep heeft ook stageplaatsen voor stagiairs die via de beroepsbegeleidende leerweg (BOL) hun opleiding volgen in de sector Zorg en Welzijn. Daarnaast zijn er ook stageplekken bij ondersteunende diensten beschikbaar zoals bij de technische, administratieve en financiële dienst.Wanneer je wilt kijken of de gehandicaptenzorg iets voor jou is of wanneer je kennis en ervaring wilt opdoen in je toekomstige vakgebied, dan is een stage bij LeekerweideGroep erg geschikt. Wij bieden interessante en leerzame ervaringen in een bijzondere omgeving. Samen werken wij hard aan het bevorderen van het welzijn van mensen met een beperking.

Diverse opleidingsplaatsen en leerwoningen

De stagiairs (BOL) zijn over verschillende locaties verdeeld. De meeste stagiairs werken in de woon- en dagbestedingslocaties. Ook zijn er twee leerwoningen. Op een leerwoning kunnen stagiairs zich optimaal ontwikkelen. De leerwoning wordt geheel gerund door stagiairs, waar de werkbegeleider als coach op de achtergrond de stagiairs ondersteunt. Zo komen zij in aanraking met alle aspecten van de zorgverlening. De taken gaan verder dan alleen de zorgtaken. Ze praten mee over ondersteuningsplannen, onderhouden contacten met familie en bij de zorg betrokken disciplines en organiseren overleg. Zo ervaren zij wat er naast alle technische en verpleegkundige taken allemaal bij de zorgverlening komt kijken.

Procedure

Voordat je kunt starten met stage wordt een procedure gevolgd. Deze procedure neemt gemiddeld drie weken in beslag. Het is dus aan te raden om ruim voor de datum waarop je wilt/moet starten, contact op te nemen met Leekerweide.

Studenten van het MBO Horizoncollege worden aangemeld door het BPV-Buro Hoorn of Alkmaar. Studenten van andere MBO-scholen en HBO of universitaire opleidingen kunnen een sollicitatie richten aan Paulien Pancras via paulienpancras@burotov.nl. Vermeld in je sollicitatie wat je motivatie is om bij LeekerweideGroep stage te lopen, je leerwens-/vraag en vervoersmogelijkheden. En vergeet ook niet om de periode aan te geven waarin je stage wilt lopen!

Wil jij stage lopen bij wonen/dagbesteding? Neem dan contact op met paulienpancras@burotov.nl

Stage bij LWG

Wil je stage lopen bij wonen/dagbesteding: paulienpancras@burotov.nl

Stage ondersteunende diensten: h.tewechel@burotov.nl

Loop je al stage bij LWG en heb je vragen rondom je overeenkomst: stageadministratie@burotov.nl