Leerling: BBL Beroeps Begeleidende Leerweg

Open dagen ROC Kop van Noordholland: 28 november 2019 en 11 februari 2020

Open dag LeekerweideGroep: 21 maart 2020

Ieder jaar leidt LeekerweideGroep ongeveer 85 leerlingen op tot zorgverlener in de sector Zorg en Welzijn in een combinatie van leren en werken. BuroTOV zorgt voor de afstemming tussen school en werkplek. Bij BuroTOV kunnen de opleidingen Verpleegkundige niveau 4 en 5, Verzorgende IG, Medewerker maatschappelijke zorg (MMZ) volgens BBL gevolgd worden. Via de duale vorm kan SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) gevolgd worden. LeekerweideGroep is een erkende bedrijfsopleiding door S-BB, een landelijk kenniscentrum van het beroepsonderwijs in de zorg en welzijn. BuroTOV coördineert en stemt de theorie en de praktijk met elkaar af.

Diverse opleidingsplaatsen en leerwoningen

De BBL leerlingen worden afhankelijk van hun opleiding geplaatst op diverse woon- en dagbestedingslocaties. Daarnaast zijn er twee leerwoningen, waar leerlingen de kans krijgen om zich optimaal te ontwikkelen. Leerlingen hebben namelijk de volledige regie op de woning. Zo komen zij in aanraking met alle aspecten van de zorgverlening. De taken gaan dus verder dan alleen de zorgtaken. Zo ervaren zij wat er, naast alle technische en verpleegkundige taken, allemaal bij de zorgverlening komt kijken. Leerlingen worden gecoacht door ervaren werkbegeleiders en docenten van het betrokken ROC.

Meer informatie

Onze opleidingsfunctionarissen kunnen je vragen beantwoorden en je helpen je keuze te maken. Dit zijn Geranda Mantel en Henriëtte te Wechel.

Geranda is te bereiken via 06 1023 6404 of gerandamantel@burotov.nl

Henriëtte via 06 1002 7879 of h.tewechel@burotov.nl

 

Wil je meer weten over LeekerweideGroep en de vacatures? Neem dan hier een kijkje.

Meer informatie

Geranda Mantel kan jouw vragen beantwoorden en je helpen je keuze te maken. Je kunt haar bereiken via 06 10236404 of gerandamantel@burotov.nl.

Ben je al leerling en heb je vragen rondom je dienstverband? Mail dan naar leerlingadministratie@butotov.nl