Leerling Verzorgende IG - Maatschappelijke zorg niveau 3

Samen met LeekerweideGroep bieden wij de mogelijkheid om de opleiding MBO Verzorgende IG/Maatschappelijke zorg te volgen. Deze opleiding duurt 3 jaar. Voor lesgroep die eind augustus/begin september 2019 start, zijn wij op zoek naar een leerlingmedewerker MBO VZIG/MZ.

Deze opleiding sluit aan bij de veranderende zorg en combineert het verzorgende beroep met welzijnswerk. Deze opleiding is gericht op de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, duurt 3 jaar en volg je via de beroepsbegeleidende leerweg. De theorie en praktijk sluiten op elkaar aan, waardoor je het geleerde snel kan toepassen in je werk.

Na 3 jaar ontvang je twee diploma’s, namelijk het diploma van Verzorgende IG, niveau 3 en het diploma Medewerker Maatschappelijke Zorg, niveau 3. 

LeekerweideGroep
LeekerweideGroep organiseert ondersteuning voor iedereen die zich tijdelijk of voor langere tijd in een kwetsbare positie bevindt. Wij bieden onze diensten aan via onze labels. Ieder label heeft zijn eigen dienstenaanbod en specialisatie. Deze diensten kunnen naar wens afzonderlijk maar ook in arrangementvorm worden afgenomen. Het label Leekerweide biedt ondersteuning en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking in de thuissituatie of op diverse locaties in de regio Noord-Holland Noord.  

Wat doet BuroTOV
BuroTOV is het trainings- en opleidingslabel van LeekerweideGroep. BuroTOV coördineert de Beroepspraktijkvorming binnen LeekerweideGroep
Onze overtuiging is dat organisaties beter presteren wanneer de medewerkers goed functioneren. Wanneer mensen op hun talent en kwaliteiten worden aangesproken en zo hun potentieel wordt benut, is er veel mogelijk en zal zowel de organisatie als de zorg verbeteren van binnenuit. Wij bieden opleidingen, trainingen en coaching gericht op de zorg en begeleiding van mensen, alsook op het versterken van het menselijk kapitaal van organisaties, de medewerkers.

Wij zoeken
Wij zoeken enthousiaste gedreven mensen die graag deze opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg willen volgen. Van deze leerlingen verwachten wij een open en nieuwsgierige houding en het vermogen om te reflecteren op eigen handelen.
Bij aanvang van de opleiding ben je minstens 17 jaar en 9 maanden.
Je bent in het bezit van een VMBO-kader/TL of een afgeronde opleiding niveau 2 Helpende.
Je hebt bij voorkeur stage gelopen in de gehandicaptenzorg.

Hoe ziet de leerweg eruit?

Je volgt een opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Dit betekent dat je als leerling werkzaam bent bij de LeekerweideGroep en daarnaast de opleiding volgt. De eerste drie maanden is de zogenaamde beroepsvoorbereidende periode (BVP). Tijdens deze periode krijg je een leerovereenkomst en ontvang je vergoeding ter hoogte van het minimumloon.

Wanneer je de beroepsvoorbereidende periode goed hebt afgerond, krijg je een leer/arbeidsovereenkomst aangeboden. Wij bieden overeenkomsten van 24, 28 en 32 uur gemiddeld per week aan. Je hebt 1 dag per week les. Je lesuren vallen gedeeltelijk in je contracturen (4 uur bij een dienstverband van 36 uur/week, parttime naar rato).

Geïnteresseerd?

Bezoek ons op de open dag van LeekerweideGroep op 16 maart 2019 van 12.30 tot 16.30 uur.

Je kunt ons ook vinden op de volgende open dagen:

Open dag ROC KOP Noord-Holland: 29 november 2018 en 12 februari 2019

Open dag Horizon College: 14 december 2018 en 27 februari 2019

 

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Geranda Mantel of Henriette te Wechel (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag) via telefoonnummer 0229 - 57 68 32 /576841 of mail naar leerlingadministratie@burotov.nl.

Solliciteren?

Je sollicitatiebrief en CV kun je voor 24 maart 2019 hieronder uploaden of mailen naar leerlingadministratie@burotov.nl  o.v.v. vacaturenummer 18087

Na deze datum krijg je een reactie of we je verder opnemen in de sollicitatieprocedure.

 

 

Bekijk hier de opleiding Verzorgende IG in combinatie met Medewerker maatschappelijke zorg, niveau 3.

Meer informatie

Heb jij vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Bel dan naar Henriette te Wechel (bereikbaar op maandag, dinsdagochtend en donderdag) via telefoonnummer 0229 - 57 68 32 / 0229 576 841 of vul onderstaand formulier in.

Meer informatie

Heb jij vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Bel dan naar Geranda Mantel via telefoonnummer 06-10236404 of vul onderstaand formulier in.