dtTextpage

Leerling Verpleegkundig begeleider

In september 2019 start LeekerweideGroep, via het label BuroTOV, met een nieuwe lesgroep voor de opleiding Verpleegkundig Begeleider, niveau 4. Deze opleiding sluit aan bij de veranderende zorg en combineert het verpleegkundig beroep met welzijnswerk. Deze opleiding is gericht op de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, duurt 4 jaar en volg je via de beroepsbegeleidende leerweg. De theorie en praktijk sluiten op elkaar aan, waardoor je het geleerde snel kan toepassen in je werk. Je volgt de opleiding aan het ROC Kop van Noord Holland in Schagen. Na 4 jaar ontvang je twee diploma’s, namelijk het diploma van Verpleegkundige, niveau 4 en het diploma Medewerker Maatschappelijke Zorg, niveau 4.

 

LeekerweideGroep
LeekerweideGroep organiseert ondersteuning voor iedereen die zich tijdelijk of voor langere tijd in een kwetsbare positie bevindt. Wij bieden onze diensten aan via onze labels. Ieder label heeft zijn eigen dienstenaanbod en specialisatie. Deze diensten kunnen naar wens afzonderlijk maar ook in arrangementvorm worden afgenomen. Het label Leekerweide is onderdeel van LeekerweideGroep. Leekerweide biedt ondersteuning en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking in de thuissituatie of op diverse locaties in de regio Noord-Holland Noord.  
 

Over BuroTOV
BuroTOV is het trainings- en opleidingslabel van LeekerweideGroep.
Onze overtuiging is dat organisaties beter presteren wanneer de medewerkers goed functioneren. Wanneer mensen op hun talent en kwaliteiten worden aangesproken en zo hun potentieel wordt benut, is er veel mogelijk en zal zowel de organisatie als de zorg verbeteren van binnenuit. Wij bieden opleidingen, trainingen en coaching gericht op de zorg en begeleiding van mensen, alsook op het versterken van het menselijk kapitaal van organisaties, de medewerkers.

Wij zoeken
Wij zoeken enthousiaste gedreven mensen die graag een opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg willen volgen. Van deze leerlingen verwachten wij een open en nieuwsgierige houding en het vermogen om te reflecteren op eigen handelen.
Bij aanvang van de opleiding ben je minstens 17 jaar en 9 maanden. Je bent in het bezit van een MAVO-D/VMBO-TL of gelijkwaardig diploma, HAVO of VWO diploma, of een overgangsbewijs HAVO 3 naar 4.
Een diploma MBO niveau 3 geeft ook toegang tot de opleiding. Als je in bezit bent van een diploma Verzorgende IG geldt een verkort traject. Meer informatie hierover vind je op onze website onder de vacature Leerlingen verpleegkundig begeleider met diploma Verzorgende IG.
 

 Hoe ziet de leerweg eruit?
Je volgt een opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Dit betekent dat je als leerling werkzaam bent bij de LeekerweideGroep en daarnaast de opleiding volgt. De eerste zes maanden is de zogenaamde beroepsvoorbereidende periode (BVP). Tijdens deze periode krijg je een leerovereenkomst en ontvang je zakgeld ter hoogte van het minimumloon.

Wanneer je de beroepsvoorbereidende periode goed hebt afgerond, krijg je een leer/arbeidsovereenkomst aangeboden. Wij bieden overeenkomsten van 24, 28 en 32 uur gemiddeld per week aan. Je hebt 1 dag per week en een bepaalde periode, 1 avond per twee weken les aan het ROC Kop van Noord Holland te Schagen. Je lesuren vallen gedeeltelijk in je contracturen.

Geïnteresseerd? Bezoek ons ook op de open dag van LeekerweideGroep op 16 maart 2019!

 Je kunt ons ook vinden op de volgende open dagen:

Open dag ROC KOP Noord-Holland: 29 november 2018 en 12 februari 2019

Open dag Horizon College: 14 december 2018 en 27 februari 2019

 

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Geranda Mantel (bereikbaar op maandag, dinsdagochtend en donderdag) via telefoonnummer 0229 - 57 68 32 of mail naar leerlingadministratie@burotov.nl.

Solliciteren?
Je sollicitatiebrief en CV kun je voor 24 maart 2019 mailen naar leerlingadministratie@burotov.nl  o.v.v. vacaturenummer 18008.

Na deze datum krijg je een reactie of we je verder opnemen in de sollicitatieprocedure.

Meer informatie

Heb jij vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Bel dan naar Geranda Mantel via telefoonnummer 06-10236404 of vul onderstaand formulier in.