Leerling verpleegkundig begeleider met diploma verzorgende IG

LeekerweideGroep biedt, via het label BuroTOV, de mogelijkheid voor mensen met een diploma Verzorgende IG om in september 2019 te starten met een verkorte opleiding Verpleegkundig Begeleider, niveau 4. Deze opleiding sluit aan bij de veranderende zorg en combineert het verpleegkundig beroep met welzijnswerk. Je volgt de opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg. Theorie en praktijk sluiten op elkaar aan, waardoor je het geleerde snel kan toepassen in je werk. Je volgt de opleiding aan het ROC Kop van Noord Holland in Schagen. Na 3 jaar ontvang je twee diploma’s, namelijk het diploma van Verpleegkundige, niveau 4 en het diploma Medewerker Maatschappelijke Zorg, niveau 4.

LeekerweideGroep

LeekerweideGroep is een labelorganisatie met zorg  voor mensen met een beperking. LeekerweideGroep vindt dat mensen met een beperking zo goed mogelijk zelf invulling moeten kunnen geven aan hun leven.  Net als ieder ander. Een beperking mag hiervoor geen hindernis vormen.

Als zorginstelling zijn wij actief in Noord-Holland en meer specifiek in de regio West-Friesland, ook bij de mensen thuis. Je leer-/werkplek kan dus overal in West-Friesland zijn.

LeekerweideGroep biedt begeleiding bij wonen, werken, dagbesteding, zorgdiensten en gespecialiseerde ondersteuning en biedt zorg aan ongeveer 900 cliënten en heeft ongeveer 970 medewerkers en 600 vrijwilligers.

Over BuroTOV

BuroTOV is het trainings- en opleidingslabel van LeekerweideGroep.

Onze overtuiging is dat organisaties beter presteren wanneer de medewerkers goed functioneren. 

Wanneer mensen op hun talent en kwaliteiten worden aangesproken en zo hun potentieel wordt benut, is er veel mogelijk en zal zowel de organisatie als de zorg verbeteren van binnenuit. Wij bieden opleidingen, trainingen en coaching gericht op de zorg en begeleiding van mensen, alsook op het versterken van het menselijk kapitaal van organisaties, de medewerkers.

Wij zoeken

Wij zoeken enthousiaste gedreven mensen die graag een opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg willen volgen.  Van deze leerlingen verwachten wij een open en nieuwsgierige houding en het vermogen om te reflecteren op eigen handelen. Bij aanvang van de opleiding ben je minstens 17 jaar en 9 maanden en je bent in het bezit van een diploma Verzorgende (IG)

Hoe ziet de leerweg eruit?

Je volgt een opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Dit betekent dat je als leerling werkzaam bent bij de LeekerweideGroep en daarnaast de opleiding volgt. De eerste drie maanden is de zogenaamde beroepsvoorbereidende periode (BVP). Tijdens deze periode krijg je een leerovereenkomst en ontvang je zakgeld ter hoogte van het minimumloon.

Wanneer je de beroepsvoorbereidende periode goed hebt afgerond, krijg je een leer/arbeidsovereenkomst aangeboden. Wij bieden overeenkomsten van 24, 28 en 32 uur gemiddeld per week aan. Je hebt 1 dag per week en een bepaalde periode, 1 avond per twee weken les aan het ROC Kop van Noord Holland te Schagen. Je lesuren vallen gedeeltelijk in je contracturen.

Geïnteresseerd?

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Geranda Mantel (bereikbaar op maandag, dinsdagochtend en donderdag) via telefoonnummer 0229 - 57 68 32 of mail naar leerlingadministratie@burotov.nl

Bezoek ons ook op de open dag van LeekerweideGroep op 16 maart 2019! 

Je kunt ons ook vinden op de volgende open dagen:

Open dag ROC KOP Noord-Holland: 29 november 2018 en 12 februari 2019

Open dag Horizon College: 14 december 2018 en 27 februari 2019

Solliciteren?

Je sollicitatiebrief en CV kun je voor 25 maart 2018 mailen naar leerlingadministratie@burotov.nl  o.v.v. vacaturenummer 17062.

Meer informatie

Heb jij vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Bel dan naar Geranda Mantel via telefoonnummer 06-10236404 of vul onderstaand formulier in.