Leerling Vacature: Verzorgende IG-Maatschappelijke zorg niveau 3

Wij hebben plek voor een BBL- leerling VZIG/MZ  niveau3.

Deze opleiding sluit aan bij de veranderende zorg en begeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking en combineert het verzorgende beroep met welzijnswerk. De opleiding volg je via de beroepsbegeleidende leerweg. De theorie en praktijk sluiten op elkaar aan, waardoor je het geleerde snel kan toepassen in je werk. 

Na voltooiing ontvang je twee diploma’s, namelijk het diploma van Verzorgende IG, niveau 3 en het diploma Medewerker Maatschappelijke Zorg, niveau 3.

LeekerweideGroep


LeekerweideGroep organiseert ondersteuning voor iedereen die zich tijdelijk of voor langere tijd in een kwetsbare positie bevindt. Wij bieden onze diensten aan via onze labels. Ieder label heeft zijn eigen dienstenaanbod en specialisatie. Deze diensten kunnen naar wens afzonderlijk maar ook in arrangementvorm worden afgenomen. Het label Leekerweide is onderdeel van LeekerweideGroep. Leekerweide biedt ondersteuning en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking in de thuissituatie of op diverse locaties in de regio Noord-Holland Noord.  
 

Over BuroTOV

BuroTOV is het trainings- en opleidingslabel van LeekerweideGroep.
Onze overtuiging is dat organisaties beter presteren wanneer de medewerkers goed functioneren. Wanneer mensen op hun talent en kwaliteiten worden aangesproken en zo hun potentieel wordt benut, is er veel mogelijk en zal zowel de organisatie als de zorg verbeteren van binnenuit. Wij bieden opleidingen, trainingen en coaching gericht op de zorg en begeleiding van mensen, alsook op het versterken van het menselijk kapitaal van organisaties, de medewerkers.

 

Wij zoeken


Wij zoeken enthousiaste gedreven mensen die graag deze opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg willen volgen. Van deze leerlingen verwachten wij een open en nieuwsgierige houding en het vermogen om te reflecteren op eigen handelen.

  • Bij aanvang van de opleiding ben je minstens 17 jaar en 9 maanden.
  • Je bent in het bezit van een VMBO-kader/TL of een afgeronde opleiding niveau 2 Helpende.
  • Je hebt bij voorkeur stage gelopen in de gehandicaptenzorg.

 

Hoe ziet de leerweg eruit?


Je volgt een opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Dit betekent dat je als leerling werkzaam bent bij de LeekerweideGroep en daarnaast de opleiding volgt. De eerste drie maanden is de zogenaamde beroepsvoorbereidende periode (BVP). Tijdens deze periode krijg je een leerovereenkomst en ontvang je zakgeld ter hoogte van het minimumloon.

Wanneer je de beroepsvoorbereidende periode goed hebt afgerond, krijg je een leer/arbeidsovereenkomst aangeboden. Wij bieden overeenkomsten van 24, 28 en 32 uur gemiddeld per week aan. Je hebt 1 dag per week les. Je lesuren vallen gedeeltelijk in je contracturen (4 uur bij een dienstverband van 36 uur/week, parttime naar rato).

 

Geïnteresseerd?

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Geranda Mantel of Henriette te Wechel (bereikbaar op maandag, dinsdagochtend en donderdag) via telefoonnummer 0229 - 57 68 32 /566841 / 0229 576 841 of mail naar leerlingadministratie@buroTOV.nl.

Solliciteren?
Klik hier om de vacature te bekijken en om direct te solliciteren. 

 

Meer informatie

Heb jij vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Bel dan naar Henriette te Wechel (bereikbaar op maandag, dinsdagochtend en donderdag) via telefoonnummer 0229 - 57 68 32 / 0229 576 841 of vul onderstaand formulier in.

Meer informatie

Heb jij vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Bel dan naar Geranda Mantel via telefoonnummer 06-10236404 of vul onderstaand formulier in.