Leerling sociaal pedagogische hulpverlening

LeekerweideGroep biedt de mogelijkheid om de opleiding HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) te volgen. Je volgt hiertoe de duale opleiding (werken en leren). De opleiding duurt 4 jaar.

Theorie en praktijk wisselen elkaar af tijdens de opleiding. Je kunt het geleerde dus meteen in de praktijk toepassen. Een ander voordeel is dat je tijdens je opleiding ook meteen salaris ontvangt.

Voor de opleiding die eind augustus/begin september 2019 start, zijn wij op zoek naar een leerling HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening.

LeekerweideGroep

LeekerweideGroep is een labelorganisatie met zorg  voor mensen met een beperking. LeekerweideGroep vindt dat mensen met een beperking zo goed mogelijk zelf invulling moeten kunnen geven aan hun leven.  Net als ieder ander. Een beperking mag hiervoor geen hindernis vormen.

Als zorginstelling zijn wij actief in Noord-Holland en meer specifiek in de regio West-Friesland, ook bij de mensen thuis. Je leer-/werkplek kan dus overal in West-Friesland zijn.

LeekerweideGroep biedt begeleiding bij wonen, werken, dagbesteding, zorgdiensten en gespecialiseerde ondersteuning en biedt zorg aan ongeveer 900 cliënten en heeft ongeveer 970 medewerkers en 600 vrijwilligers.

Over BuroTOV

BuroTOV is het trainings- en opleidingslabel van LeekerweideGroep.

Onze overtuiging is dat organisaties beter presteren wanneer de medewerkers goed functioneren. 

Wanneer mensen op hun talent en kwaliteiten worden aangesproken en zo hun potentieel wordt benut, is er veel mogelijk en zal zowel de organisatie als de zorg verbeteren van binnenuit. Wij bieden opleidingen, trainingen en coaching gericht op de zorg en begeleiding van mensen, alsook op het versterken van het menselijk kapitaal van organisaties, de medewerkers.

 

Wij zoeken

Wij zoeken een enthousiaste gedreven leerling die graag deze leerweg wil volgen. Van deze leerling verwachten wij een open en nieuwsgierige houding en het vermogen om te reflecteren op eigen handelen.

Bij aanvang van de opleiding ben je tenminste 19 jaar oud. Je bent in bezit van een diploma zorg of welzijn niveau 4 en hebt ervaring met het werken en het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking.

In de eerste drie maanden volg je 1 dag in de week lessen bij de Hogeschool van Amsterdam en loop je de rest van de tijd stage. Je hebt dan een leerovereenkomst met LeekerweideGroep en ontvangt een vergoeding ter hoogte van het minimumloon.

Geïnteresseerd?

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Geranda Mantel (bereikbaar op maandag, dinsdagochtend en donderdag) via telefoonnummer 0229 - 57 68 32 of mail naar leerlingadministratie@burotov.nl

Bezoek ons ook op de open dag van LeekerweideGroep op 16 maart 2019!

 

Solliciteren?

Je sollicitatiebrief en CV kun je voor 19 maart 2019 mailen naar leerlingadministratie@burotov.nl o.v.v. vacaturenummer 18089.

Meer informatie

Heb jij vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Bel dan naar Geranda Mantel via telefoonnummer 06-10236404 of vul onderstaand formulier in.