Gedeelde zorg voor verstandelijk gehandicaptenzorg

Inhoud van de training

Sommige mensen zijn kwetsbaarder dan anderen. Wanneer er sprake is van een chronische beperking of beperkingen als gevolg van ziekte of ouder worden, zijn deze mensen op zorg aangewezen. Vaak nemen professionals uiteindelijk die zorg (deels) van de naasten over. Wanneer je als naaste, ouder of mantelzorger de ander toevertrouwt aan professionals (begeleiders, leerkracht, etc.) wens je zeggenschap te houden. Hoe terecht en vanzelfsprekend dit ook is, het stelt zowel de begeleiding als de naaste voor een spannende opgave. Zodra professionals en ouders/mantelzorgers effectief samenwerken neemt de kwaliteit van zorg toe. De cliënt staat centraal en kan zich zo verder ontwikkelen.

Voor wie

De training is bedoeld voor professionals, naasten en mantelzorgers die de zorg delen voor een kwetsbare andere en de onderlinge communicatie en verstandhouding optimaal willen houden.

Aanvangsniveau deelnemer: vanaf niveau 3

Niveau scholing: niveau 3/4

In het geval van maatwerk wordt het niveau bepaald op basis van het niveau van de deelnemers.

Datum van de training

De training wordt incompany aangeboden en de datum wordt met u afgestemd. 

Investering

  • Trainingsduur: 3 dagdelen
  • De kosten van de training bedragen € 1.935, - per team/groep.
  • Lesmateriaal: €35, - per deelnemer.

Wil je meerdere mensen tegelijk opgeven, dan kan dit tegen een gereduceerd tarief. Neem contact met ons op voor een offerte, ook voor de mogelijkheden deze module incompany af te nemen.

Offerte aanvragen InCompany trainingen

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor InCompanytrainingen, een training op maat of een offerte? Mail dan naar: melanierump@burotov.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Vermeld duidelijk om welke training en om hoeveel mensen het gaat.