Ga voor de opleiding Verpleegkundig begeleider en behaal 2 diploma’s in 1

LeekerweideGroep heeft via BuroTOV en in samenwerking met ROC Kop Noord-Holland de opleiding Verpleegkundig begeleider ontwikkeld. Deze opleiding bestaat sinds 2016 en combineert verpleegkunde met werk in de welzijnssector; om zo te kunnen voldoen aan de veranderende zorg.

Wat houdt de opleiding in?

Deze opleiding duurt 4 jaar en wordt aangeboden in de BBL variant. De studie is vooral gericht op de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Zoals standaard bij de beroepsbegeleidende leerweg is de opleiding een combinatie van werken en leren. Hierdoor is het voor de leerlingen makkelijker om alle theorie snel in praktijk te brengen. Tijdens de beroepsvoorbereidende periode van de opleiding (BVP) krijg je een leerovereenkomst en ontvang je het minimum loon. Na het succesvol afronden van de BVP krijg je een leer/arbeidsovereenkomst van 24, 28 of 32 uur aangeboden.

De opleiding volg je aan het ROC Kop van Noord-Holland in Schagen. Aan het einde van je opleiding ontvang je 2 diploma’s: het diploma Verpleegkundige niveau 4 en het diploma Medewerker maatschappelijke zorg niveau 4.

Wij zijn wij?

LeekerweideGroep is een organisatie die bestaat uit verschillende labels waaronder BuroTOV. Wij vinden dat mensen met een beperking de mogelijkheid moeten krijgen om zo goed als mogelijk zelf invulling te geven aan hun leven. Als zorginstelling zijn wij actief in regio West-Friesland. Tijdens jouw stage draag jij zorg voor mensen met een beperking, zowel in een woon- of dagbesteding als bij de mensen thuis.

Wie ben jij?

Bij LeekerweideGroep zijn wij altijd op zoek naar talent. Wij zoeken enthousiaste mensen die gemotiveerd zijn en graag een opleiding als BBL’er willen volgen. Ben jij zorgzaam, heb je een positieve en open houding en wil je graag meer kennis en ervaring opdoen in de zorgsector? En ben je bij aanvang van de opleiding minimaal 17 jaar en 9 maanden oud? Heb je daarnaast een MAVO-D of vergelijkbaar diploma, HAVO of VWO-diploma of een overgangsbewijs van 3 naar 4 HAVO? Of beschik je over VMBO theoretisch diploma of een diploma SPW niveau 3? Dan hopen we dat je je aanmeldt voor onze Verpleegkundige begeleider opleiding!

Heb je meer vragen? Neem dan contact op met Geranda Mantel via 06-10236404 of Henriëtte te Wechel via 06-10027879.