Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) bij LeekerweideGroep

Zoek je een beroepsbegeleidende leerweg (BBL) plaats in de zorgsector? Je kunt bij LeekerweideGroep en BuroTOV  terecht voor een opleiding via BBL. LeekerweideGroep biedt per jaar ongeveer 85 leerlingen een opleidingsplaats voor zorgverlener in de sector Zorg en Welzijn. Deze opleiding is een combinatie van werken en leren. Op deze manier heb je theorie en praktijk in één.

Welke zorgopleidingen zijn aangesloten bij BuroTOV?   

Kies je ervoor om bij ons aan de slag te gaan, dan regelen wij dat de samenwerking tussen jouw school en de werkplek goed verloopt. Bij BuroTOV kun je terecht wanneer je een van de onderstaande opleidingen volgt:

  • Verpleegkundige niveau 4 en 5
  • Verzorgende IG
  • Medewerker maatschappelijke zorg (MMZ)
  • Sociale pedagogische hulpverlening (SPH) via de duale vorm van BBL

Woon- en dagbestedingen en leerwoningen

Wij hebben verschillende woon- en dagbestedingen. Waar jij aan het werk gaat is afhankelijk van je opleiding. BuroTOV beschikt ook over twee leerwoningen, waarover de leerlingen de volledige regie in handen hebben. De leerwoningen zijn een unieke kans om je optimaal te kunnen ontwikkelen als zorgverlener. In deze woningen kom je naast verpleegkundige taken dus ook in aanraking met alle andere aspecten van de zorgverlening.

Meer informatie over zorgopleidingen

Heb jij interesse in een zorgopleiding bij LeekerweideGroep en BuroTOV? Onze leerlingen worden gecoacht door onze ervaren werkbegeleiders en de docenten van het ROC. Wil je meer informatie over onze zorgopleidingsplaatsen voor BBL’ers? Neem dan contact op met onze opleidingsfunctionarissen Geranda Mantel en Henriëtte te Wechel.

Geranda is telefonisch te bereiken via 06 1023 6404 of gerandamantel@burotov.nl

Henriëtte via 06 1002 7879 of h.tewechel@burotov.nl