Informatie over werken en leren bij LeekerweideGroep?

Denk jij over een opleiding of volg jij een opleiding binnen zorg en welzijn? Bezoek dan onderstaande open dagen!

De gehandicaptenzorg zit vol uitdagingen en mogelijkheden! Bij LeekerweideGroep vind je als student de ideale plek om de diversiteit en uitdagingen binnen deze doelgroep te onderzoeken én jezelf te ontwikkelen.

ROC Kop van Noordholland; 28 november 2019 en 11 februari 2020

Horizon College Hoorn; 11 december 2019 en 28 februari 2020

LeekerweideGroep; 21 maart 2020

Er is veel mogelijk!

Welk beeld heb jij van de verstandelijk gehandicapten zorg? Bezoek deze open dagen om onze collega's het hemd van het lijf te vragen.

Voor de opleiding (tot) verpleegkunde of verzorgende IG, MMZ en Sociaal werk biedt LeekerweideGroep alles wat je elders tegen kunt komen, maar dan op 1 plek!  Grote kans dat een leer-werkplek bij LeekerweideGroep jou meer uitdaging zal bieden dan jij nu denkt! Elk mens is uniek met al zijn mogelijkheden en beperkingen, een doelgroep met meer dan alleen verstandelijke beperking.

Bijkomende problemen, zoals psychiatrie, communicatie op niveau, leiden/begeleiden naar eigen regie. De doelgroep is hier zo divers, die kun je het best in de praktijk ervaren. Brede zorg en ondersteuning aan mensen van jong tot oud, intensieve zorg tot begeleid zelfstandig wonen, laag niveau tot LVB (licht verstandelijk beperkt). Maar allemaal hebben ze een steuntje nodig in het dagelijks leven. LeekerweideGroep is een optimale leerschool waar alles in zit!

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden tot omscholing, werken en leren, praktijkgestuurd onderwijs en stages bij deze leuke organisatie!