Nieuws

In het kader van de Wet BIG (wet voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) bieden wij iedereen die zorgt draagt voor een ander of zorgorganisaties die hun medewerkers bekwaam willen houden de mogelijkheid om verpleegtechnische vaardigheden aan te leren, te oefenen en te toetsen.

Kijk hier voor meer informatie of neem contact met ons op.

BuroTOV
Lees verder

De Deen sponsoractie is weer begonnen! Deen sponsort dit jaar goede doelen en Deen Bangert-Oosterpolder steunt het Kinderkookcafé Westfriesland! Een kinderkookcafé speciaal voor jongeren met autisme.

BuroFlo
Lees verder

Werk jij met mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB)? Dit traject biedt jou de beste basis van waaruit jij de ander optimaal kunt ondersteunen en begeleiden.

Het traject is opgebouwd uit 8 themablokken. Je hebt elke maand twee aaneengesloten dagen les.

De lesgroep is al goed gevuld, maar er is nog plekje voor jou! Aanmelden kan nog tot 1 juli 2018.

Daginvulling Kers
Lees verder

Tijd voor een feestje! We vieren 2 dingen: de lesgroep STRAATWIJS, die in september start, zit vol en de animo voor dit leertraject was zo groot dat we hebben besloten in januari met een tweede groep te straten. Aanmelden kan al, de data maken we dit najaar bekend.

Daginvulling Kers
Lees verder

In januari 2019 start de tweede lesgroep in het leertraject Straatwijs. Heb je interesse, maar wil je graag meer weten over de aanpak, de opbouw of de inhoud? Je bent van harte welkom op:

donderdag 1 november, 13.30-15.00 uur of maandag 17 december, 19.00-20.30 uur. Beide bijeenkomsten zijn in Hoorn, Dampten 28. Graag aanmelden via de mail of het contactformulier op onze site.

Daginvulling Kers
Lees verder
1 2