Nieuws

Denk jij over een opleiding of volg jij een opleiding binnen zorg en welzijn? Bezoek dan onderstaande open dagen!

De gehandicaptenzorg zit vol uitdagingen en mogelijkheden! Bij LeekerweideGroep vind je als student de ideale plek om de diversiteit en uitdagingen binnen deze doelgroep te onderzoeken én jezelf te ontwikkelen.

ROC Kop van Noordholland; 28 november 2019 en 11 februari 2020

Horizon College Hoorn; 11 december 2019 en 28 februari 2020

LeekerweideGroep; 21 maart 2020

BuroTOV
Lees verder

Wil je graag werken op een basisschool of in een zorginstelling? Maar is het voor jou niet mogelijk om een MBO niveau 1 diploma te behalen? Misschien is de SoTOPleiding iets voor jou!

BuroFlo
Lees verder

In januari 2020 start de 3e lesgroep Straatwijs!

In 8 themablokken van twee dagen, maandelijks gegeven, ontwikkel jij jouw persoonlijk meesterschap in de begeleiding van mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Alle informatie en lesdata vind je hier.

BuroTOV
Lees verder

Gemeente Hoorn wil graag in gesprek met Jonge Mantelzorgers, om hun behoefte op te halen en om ze te waarderen door hun stem te horen.

BuroFlo
Lees verder

Ideaal, de combinatie van werken en leren! De theorie en praktijk sluiten op elkaar aan, waardoor je het geleerde snel kan toepassen in je werk. Dit kan voor de volgende opleidingen:

Verzorgende IG - Maatschappelijk werk (MBO niveau 3)

Verpleegkundig begeleider (MBO niveau 4)

Sociaal pedagogische hulpverlening (HBO) 

Je kunt de vacatures voor schooljaar 2019-2020 hier vinden. Bezoek ons ook op de open dag van LeekerweideGroep op 16 maart 2019!

 

Je kunt ons ook vinden op de volgende open dagen:

Open dag ROC KOP Noord-Holland: 29 november 2018 en 12 februari 2019

Open dag Horizon College: 13 december 2018 en 27 februari 2019

 

BuroTOV
Lees verder

In het kader van de Wet BIG (wet voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) bieden wij iedereen die zorgt draagt voor een ander of zorgorganisaties die hun medewerkers bekwaam willen houden de mogelijkheid om verpleegtechnische vaardigheden aan te leren, te oefenen en te toetsen.

Kijk hier voor meer informatie of neem contact met ons op.

BuroTOV
Lees verder
1 2