Open dag ROC Kop Noordholland

11 februari 2020

Meer weten over werken en leren in de gehandicaptenzorg? Tijdens de open dag van het ROC Kop van Noordholland staan wij voor je klaar om je alles over het praktijkgestuurd leren bij LeekerweideGroep te vertellen.

Praktijkgestuurd onderwijs

Vier keer per jaar starten we bij LeekerweideGroep een beroepsbegeleidende opleiding (BBL) volgens ‘praktijk gestuurd leren’. Alles wat je als student leert, zowel theorie als in de praktijk, sluit aan bij wat cliënten in de huidige maatschappij nodig hebben.

Op deze manier werk je als BBL-student in de reële context van de Gehandicaptenzorg en LeekerweideGroep aan leervragen uit die praktijk. Je leert op basis van thema’s en actualiteiten waar jij op basis van je leer-werkplek mee te maken krijgt.

De opleidingen Verpleegkundige, Verzorgende IG en Maatschappelijke zorg sluiten aan bij de veranderende zorg en zijn afgestemd op jouw eigen leervragen en jouw eigen ontwikkeling. Een combinatie van opleidingen behoort ook tot de mogelijkheden.

De opleiding is gericht op werken in de zorg voor mensen met een beperking. Je volgt de opleiding aan het ROC Kop van Noord Holland in Den Helder. Na ongeveer 3 of 4 jaar rond jij de opleiding af en ontvang je het bijbehorende MBO-diploma op niveau 3 of 4.