Open dag Horizon College hoorn

28 februari 2020

Denk jij over een opleiding of volg jij een opleiding binnen zorg en welzijn bij het Horizon College?

De gehandicaptenzorg zit vol uitdagingen en mogelijkheden! Een stage bij LeekerweideGroep is de ideale manier om de diversiteit en uitdagingen binnen deze doelgroep te onderzoeken én jezelf te ontwikkelen.

Nieuwsgierig?

Welk beeld heb jij van de verstandelijk gehandicapten zorg? Kom naar de open dag van het Horizon College om onze collega's het hemd van het lijf te vragen.

Voor de opleiding verpleegkunde of verzorgende IG, MMZ en Sociaal werk biedt LeekerweideGroep alles wat je elders tegen kunt komen, maar dan op 1 plek!  Grote kans dat een stage bij LWG jou meer uitdaging zal bieden dan jij nu denkt! Elk mens is uniek met al zijn mogelijkheden en beperkingen, een doelgroep met meer dan alleen verstandelijke beperking.

Bijkomende problemen, zoals psychiatrie, communicatie op niveau, leiden/begeleiden naar eigen regie. De doelgroep is hier zo divers, die kun je het best in de praktijk ervaren. Brede zorg en ondersteuning aan mensen van jong tot oud, intensieve zorg tot begeleid zelfstandig wonen, laag niveau tot LVB (licht verstandelijk beperkt). Maar allemaal hebben ze een steuntje nodig in het dagelijks leven. LeekerweideGroep is een optimale leerschool waar alles in zit!