Open Dag 16 maart 2019

16 maart 2019

Zaterdag 16 maart a.s. houden LeekerweideGroep en haar Labels Open Dag. Tussen 12.30 en 16.30 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen wat de diensten van LeekerweideGroep en haar labels BuroFlo, IetsAnders, Logisch!, ebc360, Leekerweide, VrijetijdsbestedingNH, BuroTOV en VrijwilligersNH inhouden. We vertellen graag over ons werk en over de ondersteuning die we bieden. Maar onze klanten kunnen dat nog veel beter. Zij werken volop mee aan een leuke en informatieve Open Dag van de Zorg.

Je kunt op diverse plekken een kijkje nemen. Aan de Verlengde Kerkweg 1 in Wognum voert een wandelroute langs verscheidene woningen, dagbestedingslokalen, boerderij en speeltuin. Bij verschillende stands vertellen cliënten en medewerkers graag over werken en leren bij LeekerweideGroep, over alle vormen van vrijwilligerswerk en over de verschillende vormen van diensten en ondersteuning die je via LeekerweideGroep of de labels kunt verkrijgen.

Ook de nieuwe locaties De Boogerd in Wognum en De Hollandse Cirkel in Zwaag zijn deze dag open evenals onze dagbestedingslocaties het Hertenkamp in Enkhuizen en De Kolk in Hoogkarspel. Kortom...meer dan genoeg redenen om deze dag vrij te houden in je agenda.

Adressen:
Locatie LeekerweideGroep Verlengde Kerkweg 1, 1687 CC Wognum
Appartementencomplex De Boogerd, Boogerd 2, 1687 VX Wognum
Appartementencomplex De Hollandse Cirkel, Hollandse Cirkel 62 1689 XE Zwaag
Dagbestedingslocatie De Kolk, Tuinstraat 12, 1616 CD Hoogkarspel
Dagbestedingslocatie Het Hertenkamp, Wilhelminaplantsoen 2 1601 LS Enkhuizen